Αρχική Σελίδα Προϊόνταανθρώπινο στεροειδές ορμονών αύξησης

Χονδρική μπλε/πράσινη/μαύρη/κίτρινη τοπ ανθρώπινη ορμόνη αύξησης HGH

Πιστοποίηση
Κίνα Hubei Mking Biotech Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Τα προϊόντα σας είναι φανταστικά, θα αγοράσω αργότερα

—— Michael

Είμαι Online Chat Now

Χονδρική μπλε/πράσινη/μαύρη/κίτρινη τοπ ανθρώπινη ορμόνη αύξησης HGH

Wholesale Blue / Green / Black / Yellow Top Human Growth Hormone HGH
Wholesale Blue / Green / Black / Yellow Top Human Growth Hormone HGH Wholesale Blue / Green / Black / Yellow Top Human Growth Hormone HGH Wholesale Blue / Green / Black / Yellow Top Human Growth Hormone HGH Wholesale Blue / Green / Black / Yellow Top Human Growth Hormone HGH

Μεγάλες Εικόνας :  Χονδρική μπλε/πράσινη/μαύρη/κίτρινη τοπ ανθρώπινη ορμόνη αύξησης HGH

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Hubei, Κίνα
Μάρκα: Mking
Πιστοποίηση: ISO9001, SGS
Αριθμό μοντέλου: C16H22Cl2N2O
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1kit
Τιμή: USD40/KIT
Συσκευασία λεπτομέρειες: 10iu/vial 10vials/kit 100iu/kit
Χρόνος παράδοσης: σε 24 ώρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 800kits/month
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Λέξεις-κλειδιά: ανθρώπινη ορμόνη αύξησης Αλλιώς: HGH
Προδιαγραφή: 10iu/vial 10vials/kit 100iu/kit Πολιτική: Πολιτική Reshipping
Περιγραφή: Άσπρη λυοφιλοποιημένη σκόνη Λειτουργία: κέρδος μυών
παράδοση: 5-7 ημέρες Ναυτιλία: EMS, HKEMS, DHL, FEDEX
Υψηλό φως:

προφορική ανθρώπινη ορμόνη αύξησης

,

νομική ανθρώπινη ορμόνη αύξησης

Χονδρική μπλε/πράσινη μαύρη κίτρινη τοπ ανθρώπινη ορμόνη αύξησης HGH

 

η μπλε κορυφή hgh δημιουργείται χρησιμοποιώντας την τεχνολογία έκκρισης. Τα γενετικά τροποποιημένα βακτηρίδια E.coli εκκρίνουν το ίδιο somatropin του ανθρώπινου σώματος που είναι έπειτα απομονωμένο και πάγωμα - ξηρό. Αυτή η μέθοδος παράγει μια πολύ σταθερή μορφή ενός μορίου, το οποίο είναι ειδάλλως πάρα πολύ εύθραυστο για να επιζήσει των θερμοκρασιών δωματίου ή του τινάγματος. Όταν πάγωμα - ξηρό παραμένει σταθερό σε 37C (βαθμοί 98F) για πάνω από 30 ημέρες ή τους βαθμούς 45C για κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας.

 

Παρακάτω είναι τα αναφερόμενα οφέλη της χρήσης HGH:

 • Απώλεια Cellulite και ρυτίδες
 • Κέρδος του μυός/του λίπους απώλειας/της απώλειας βάρους
 • Επιστροφή της σεξουαλικών δύναμης, της κίνησης και της ευχαρίστησης
 • Αναπαυτικός ύπνος (ακόμη και για τα insomniacs)
 • Βελτιωμένες διάθεση και αίσθηση καλά - όντας
 • Αποκατάσταση και αύξηση χρώματος τρίχας
 • Επιστροφή της ζωτικότητας, ενέργεια, δύναμη
 • Βελτιωμένες μνήμη, επαγρύπνηση & συγκέντρωση
 • Ουσιαστική αύξηση στην πυκνότητα κόκκαλων
 • Βελτιωμένο όραμα, χοληστερόλη & πίεση του αίματος
 • Γρηγορότερη αποκατάσταση από τους τραυματισμούς

 

Πώς θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω hgh;


Ακολουθήστε όλες τις κατευθύνσεις στην ετικέτα συνταγών σας. Μην χρησιμοποιήστε αυτήν την ιατρική στα μεγαλύτερα ή μικρότερα ποσά ή για περισσότερο από συστημένα.

 

Σε ορισμένες περιπτώσεις, somatropin δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε ένα παιδί. Ορισμένα εμπορικά σήματα του somatropin περιέχουν ένα συστατικό που μπορεί να προκαλέσει τις σοβαρό παρενέργειες ή το θάνατο στα πολύ νέα νήπια ή τα πρόωρα μωρά. Μην επιτρέψτε σε ένα παλαιότερο παιδί για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ιατρική χωρίς επίβλεψη ενός ενηλίκου.

 

Το Somatropin εγχέεται σε έναν μυ ή κάτω από το δέρμα. Μπορείτε να παρουσιαστείτε πώς να χρησιμοποιήσετε τις εγχύσεις στο σπίτι. Μην δώστε αυτήν την ιατρική εάν δεν καταλαβαίνετε πώς να χρησιμοποιήσετε την έγχυση και να ξεφορτωθείτε κατάλληλα τις χρησιμοποιημένες βελόνες και τις σύριγγες.

 

Ο προμηθευτής προσοχής σας θα σας παρουσιάσει καλύτερες θέσεις στο σώμα σας για να εγχύσει somatropin. Χρησιμοποιήστε μια διαφορετική θέση κάθε φορά που δίνετε μια έγχυση. Μην εγχύσετε στο ίδιο μέρος δύο φορές σε μια σειρά.

 

Μην τινάξτε το μπουκάλι φαρμάκων ή μπορείτε να καταστρέψετε την ιατρική. Προετοιμάστε τη δόση σας μόνο όταν είστε έτοιμοι να δώσετε μια έγχυση. Μην χρησιμοποιήστε εάν η ιατρική έχει αλλάξει τα χρώματα ή έχει τα μόρια σε το. Καλέστε το φαρμακοποιό σας για τη νέα ιατρική.

 

Χρησιμοποιώντας somatropin, μπορεί να χρειαστείτε τις συχνές εξετάσεις αίματος. Η πρόοδος αύξησής σας θα πρέπει να εξεταστεί συχνά. Τα μάτια σας και το δέρμα σας μπορούν επίσης να πρέπει να ελεγχθούν.

 

Εάν είστε αντιμετωπισμένο για συντομία σύνδρομο εντέρων, ακολουθήστε το σχέδιο διατροφής που δημιουργείται για σας από το γιατρό ή το σύμβουλο διατροφής σας για να βοηθήσει να ελέγξει τον όρο σας. Το Somatropin δεν είναι ένα σύνδρομο εντέρων θεραπείας για συντομία.

Εάν έχετε το σύνδρομο prader-Willi, το πρόγραμμα επεξεργασίας σας μπορεί επίσης να περιλάβει τον έλεγχο βάρους. Ακολουθήστε τις οδηγίες του γιατρού σας πολύ στενά.

 

Εάν χρησιμοποιείτε μια μορφή somatropin που έρχεται σε μια κασέτα για τη χρήση με μια μάνδρα εγχύσεων, χρησιμοποιήστε μόνο το σύστημα εγχύσεων μανδρών που παρέχεται το εμπορικό σήμα somatropin που χρησιμοποιείτε.

 

Χρησιμοποιήστε μια μίας χρήσης βελόνα και μια σύριγγα μόνο μιά φορά. Ακολουθήστε οποιουσδήποτε κράτος ή τοπικούς νόμους για τη ρίψη των μακριά χρησιμοποιημένων βελόνων και των συρίγγων. Χρησιμοποιήστε ένα puncture-proof εμπορευματοκιβώτιο διάθεσης «sharps» (ζητήστε το φαρμακοποιό σας πού να αποκτηθεί το ένα και πώς να το ρίξει μακριά). Κρατήστε αυτό το εμπορευματοκιβώτιο από την προσιτότητα των παιδιών και των κατοικίδιων ζώων.

Πώς αποθηκεύετε αυτή η ιατρική θα εξαρτηθεί από το εμπορικό σήμα somatropin και diluent που χρησιμοποιείτε. Μετά από να αναμίξετε somatropin, μπορεί να πρέπει να το χρησιμοποιήσετε αμέσως ή μπορείτε να είστε σε θέση να το αποθηκεύσετε για μελλοντική χρήση. Διαβάστε και ακολουθήστε προσεκτικά ότι οι οδηγίες που παρέχονται την ιατρική σας για την κατάλληλη αποθήκευση του somatropin πριν και μετά από το έχουν αναμιχθεί. Ρωτήστε το φαρμακοποιό σας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για την κατάλληλη αποθήκευση του φαρμάκου σας.

 

HCG 5000iu/vial, 10vials/kit,
HGH (αγνότητα 95%) 10iu/vial, 10vial/kit
HGH (αγνότητα 99,8%) 10iu/vial, 10vial/kit
Jintropin 10iu/vial, 10vial/kit
kigtropin 10iu/vial, 10vial/kit
Hygetropin 8iu/vial, 200iu/kit
Hygetropin 10iu/vial, 10vial/kit
somatropin 10iu/vial, 10vial/kit
Riptropin 10iu/vial, 10vial/kit
Getropin 10iu/vial, 10vial/kit

 

Χονδρική μπλε/πράσινη/μαύρη/κίτρινη τοπ ανθρώπινη ορμόνη αύξησης HGH 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Hubei Mking Biotech Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: sales

Τηλ.:: +8613264710010

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα