Αρχική Σελίδα

Hubei Mking Biotech Co., Ltd.

Κίνα Hubei Mking Biotech Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Τα προϊόντα σας είναι φανταστικά, θα αγοράσω αργότερα

—— Michael

Είμαι Online Chat Now

Hubei Mking Biotech Co., Ltd.

1 2 3
Hubei Mking Biotech Co., Ltd. Hubei Mking Biotech Co., Ltd. Hubei Mking Biotech Co., Ltd.
Εργοστάσιο Εργοστάσιο Η εταιρεία
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Mking
Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-1500000
Ιδρύθηκε Έτος : 2008
Εξαγωγή pc : 90% - 100%
Contact: Mking@mkingbio.com

Η Co. βιοτεχνολογιών Mking Hubei, ΕΠΕ είναι τοπ προμηθευτής των λεπτών χημικών ουσιών. Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν το ανθρώπινο στεροειδές ορμονών αύξησηςτην ορμόνη αύξησης μυών, τα στεροειδή πεπτιδίων, το τοπικό αναισθητικό, την αρσενική και θηλυκή ορμόνη φύλων, τις στεροειδείς σκόνες και το τελειωμένες πετρέλαιο ή τις ταμπλέτες.

Η επιχείρηση έχει το τυποποιημένο εργοστάσιο της κκπ. Η εστίαση είναι στα μεγάλα κεφάλαια Ε&Α και οι εγκέφαλοι επενδύονται στο τμήμα Ε&Α ετησίως. Το τμήμα Ε&Α εξουσιάζει 30% των υπαλλήλων. Με τις προηγμένα εγκαταστάσεις και τα όργανα όπως το HPLC, την ΑΕΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΊΑ και spectrophotometer, η ποιότητα των προϊόντων μπορεί να ελεγχθεί αποτελεσματικά και με ευαισθησία. Οι εγκαταστάσεις έχουν περάσει την επικύρωση ISO9001. Είμαστε κατάλληλοι ως εξαγωγέας και εισαγωγέας των λεπτών χημικών ουσιών, γεύσεις, πρόσθετες ουσίες τροφίμων, βιοχημική, φαρμακευτική & ενδιάμεση στεροειδής σκόνη. Τα προϊόντα μας είναι πωλημένα κοσμικά. Αφιερωμένος για να πραγματοποιήσει κερδίστε για να κερδίσετε, έχουμε συνεργαστεί με χιλιάδες κατασκευαστές και επιχειρήσεις εμπορικών συναλλαγών.

Με τόσο πολλή εμπειρία στον τομέα, η επιχείρηση ειδικεύεται στην παραγωγή και το vendition των φαρμακευτικών ειδών και των χημικών ουσιών, ειδικά για ειδικά για τις στεροειδείς ορμόνες και τους ανυψωτές. Έτη από μπροστά, οι μεγάλες προσπάθειες έχουν γίνει στην ασφαλή & αποτελεσματική ναυτιλία και τώρα η εταιρία έχει έναν τέλειο μηχανισμό ελέγχου κινδύνου στην επιχείρηση. Η δημιουργικότητα ακεραιότητας, και το αμοιβαίο όφελος είναι οι μόνιμες ακολουθούν. Καλωσορίζεται θερμά για να έρθει σε επαφή με και να συνεργαστεί.

 

Κίνα Hubei Mking Biotech Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Hubei Mking Biotech Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Andy

Τηλ.:: +86-13264710010

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)