Αρχική Σελίδα

Hubei Mking Biotech Co., Ltd. Ποιοτικός έλεγχος

Τα προϊόντα σας είναι φανταστικά, θα αγοράσω αργότερα

—— Michael

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Το εργοστάσιό μας έχει ένα πλήρη Q.A. & ένα Q.C.system. Είμαστε κύριοι των εξουσιοδοτημένων συνόλων ανάλυσης των οργάνων με την υψηλή αποδοτικότητα και την υψηλή ευαισθησία, όπως το HPLC, η ΑΕΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΊΑ και UV spectrophotometer για να αναλύσουμε και να ελέγξουμε τα προϊόντα.

 

Ο καθένας στα έξοχα στεροειδή προσπαθεί να ικανοποιήσει ή να υπερβεί τις προσδοκίες των πελατών, και τους στόχους να βελτιώσει συνεχώς και την ποιότητα και την υπηρεσία του προϊόντος μας, για να επιτύχει πολύ υψηλότερου επιπέδου στις διαφορετικές πτυχές της επιχείρησης μακροπρόθεσμα.

 

Επίσης έχουμε πλαισιώσει ένα καλά καθορισμένο ποιοτικό σύστημα διαχείρισης κάτω από τη επίβλεψη των ποιοτικών επιθεωρητών.

 

Οι εμπειρογνώμονές μας χρησιμοποιούν ποικίλες τεχνικές, από ημιποσοτικές στις πλήρως ποσοτικές μεθόδους, για να προσδιορίσουν και να ποσολογήσουν τη στοιχειώδη σύνθεση ενός κράματος μετάλλων. Η χημική ανάλυση μετάλλων μας χρησιμοποιείται για τον ποιοτικό έλεγχο κατασκευής, την αντίστροφες εφαρμοσμένη μηχανική και τις έρευνες αποτυχίας.

 

Hubei Mking Biotech Co., Ltd. έλεγχος ποιότητας 0

Πιστοποιήσεις
 • Κίνα Hubei Mking Biotech Co., Ltd. Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:ISO9001

  Αριθμός:0030014Q11363R1S

  Ημερομηνία Έκδοσης:2016-05-03

  Ημερομηνία λήξης:2019-05-02

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Growth Hormone Steroid

  Που εκδίδονται από:Zhongjian Certification Co. , Ltd

Στοιχεία επικοινωνίας
Hubei Mking Biotech Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Andy

Τηλ.:: +86-13264710010

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)